Головна » 2013 » Серпень » 6 » 29 серія (06.08.2013)
18:31
29 серія (06.08.2013)
Сила 29 серія

Боран навів пістолет на Джехана і читає останні слова тому. Вмовляти його пожаліти просить дружина Джехана. Фірузу повідомляють про бійку, і той поспішає на майдан. Боран не убив Джехана: "Живи заради дітей". Після цього Джехан встає і наводить пістолет на Борана. Джехан стріляє. У повітря.

Боран повертається додому. Сила замовчує свої терки зі свекрухою. Але Боран дізнається про це від прислуги і дорікає матері. У розмові з Бораном батько каже, щоб той вибирав, або він, або дружина. Боран вибирає дружину, а батьку каже, що забув за свого сина Борана. Проте Керсар перелякана, що не побачить більше єдиного сина вмовляє Фіруза вибачитися, і Боран залишається.

Джехан влаштовує дружині скандал за те, що упала на коліна перед Бораном і врятувала йому житті. Він вважає, що Боран не здатен на вбивство, а та йому лише допомогла.

Джехан готується до жорстокої війни. Боран пропонує Силі припинити скуповувати землі, щоб не накликати на себе біду. Сила пропонує збудувати в Мардіні пологовий будинок, щоб жінки не народжували вдома чи в полі, і зменшити смертність серед породіль і немовлят.

Брат забирає Айше у Бедар під обіцянку, що не віддасть чоловіку. Він тримає її у себе в кімнаті. Але коли прийшов Хамді за нею, Фіруз наказує віддати дружину чоловіку. Хамді клянеться, що нічого з нею не зробить. Проте, як тільки вони за ворота, Хамді починає знущатися над Айше. За неї хоче заступитися охорона, проте теж боїться іти проти звичаїв.

Керсар, дізнавшись, що Нарін в Мардіні, хоче побачитися з нею. Вона слізно просить Фіруза, проте той забороняє.

Джеліль пішов у місто за подуктами, проте ніхто йому нічого не продав. Повернувшись додому, він зі сльозами на очах зізнається, що від них усі відвернулися. Азад і Нарін прогулювалися містом і наткнулися на Фіруза. Той не прийняв дочку. Він злий повернувся додому, все трощить. Джеліль розробляє якісь стратегічні плани, щоб Джехан упав до його ніг. Він продовжуватиме війну, розпочату Силою, без крові.

Увечері Боран збирає збори старійшин. Він попереджує Силу, що розмова буде не проста і може вийти з-під контролю. Тому просить в будь-якому випадку не втручатися. На зборах Боран повідомляє, що він твратив право робити будь-що від імені роду і має негайно покинути засідання.

Категорія: Серії | Переглядів: 2873 | | Теги: 29 серия, сериал сыла, 6 августа | Рейтинг: 3.1/18
Всього коментарів: 1
1 Ира  
0
почему у меня часто под описанием нету самой серии,а появляется намного позже?(

Ім`я *:
Email *:
Код *: