Головна » 2013 » Серпень » 5 » 28 серія (05.08.2013)
18:27
28 серія (05.08.2013)
Сила 28 серія

Джехан кидає Силу до ніг Фіруза. Проте дядько не оцінив шляхетного вчинку Джехана. Він вичитує того за те, що той суне носа не у свою справу. Фіруз відправляє Силу до повитухи. Та повідомляє, що Сила втратила дитину. Прибуває Боран. Грозиться усіх порвати на шматки. Забирає Силу в лікарню. Джехану передали слова Борана: "Хай Джехан знайде мене, або сам застрелиться!". У лікарні повідомляють, що дитина ще жива, але матка розкрита і викидень може статися в будь-якого необережного руху.

Фіруз хватає пістолета і збирається в лікарню убити обох. Проте приходить Абай і повідомляє, що дитина здорова, навіть можуть довідку від лікаря принести.

Джеліль повернувся в дім у Мардіні, згадує одруження дітей. Він клянеться Аллаху, що решту життя проживе тільки для своїх дітей. На ранок Бедар, Азад і Нарін теж прибувають до нього. Бедар сходу хоче побачити Силу. Мати пропонує забрати Силу до себе, щоб їй там безпечніше було, але Боран вважає, що тоді його вважатимуть трусом, тому Сила буде жити в його будинку.

Боран приносить Силу в будинок. Охорона його не хоче пускати по наказу Фіруза, проте Борану вдається їх вмовити. У дворі між Бораном з Силою на руках і батьком починається перепалка. Врешті-решт батько відходить.

Вперше показали сім'ю Джехана - в нього дружина і двоє малих синів.

Боран іде на майдан на зустріч із Джеханом. Туди підтягується все місто - і старе й мале. Боран, уходячи, доручив матері дивитися за Силою, сказав, що їй довіряє. Але, коли той уходить, Керсар іде в кіманту до Сили, піднімає її і проганяє. Та ледве повзе. За цим зверху спостерігають свекри. В цей час Боран б'є морду Джехану. В останню мить наводить на нього пістолет, і ТСН!

Категорія: Серії | Переглядів: 3101 | | Теги: 5 августа, 28 серия, сериал сыла | Рейтинг: 3.1/11
Всього коментарів: 1
1 Іра  
0
...

Ім`я *:
Email *:
Код *: