Головна » 2013 » Серпень » 1 » 26 серія (01.08.2013)
18:30
26 серія (01.08.2013)
Сила 26 серія

Боран пропонує Силі повернутися в Мардіну. Та замешкалася, адже це - вірна смерть! Боран пояснює, що вирок відкладається до пологів, тому у них є час поборотися. Це може стати показовим для решти. Джехан хоче мститися. Зінар дзвонить Фірузу запитати дозволу, проте той забороняє, бо відправляє нову людину Садику. Фіруз, знаючи, що Сила вагітна, не зважає натрадиції і наказує вбити дівчину.

У Сили теплішають стосунки з батьками Емре через те, що вона єдине, хто не дає йому зневіритися у житті. боран приїздить до матері. Та невдоволена ним. Він просить її не відхилятися від нього. Сила приїздить до матері і каже, що поїде в Мардіну, аби діяти з Бораном спільно. Силі повідомляють про нову угоду в Мардіні

Боран збирає старійшин роду (великий меджліс). Присутній і батько. Борану дорікають, що той не може розібратися зі своїми жінками, не виконав вироку, розбазарює їхні землі. Боран мовчки все вислуховує. Потім каже, що не вб'є свою вагітну дружину. А ті, хто хоче її вбити - хай спервшу вб'ють його. Аги починають ворчати, Боран хапається за зброю. Чоловіки вгамовуються. Меджліс вирішує відкласти вирок. Боран хоче поцілувати руку батьку, але той відмовляє. Джехан тим часом незадоволений, що його не покликали, а потім і рішенням меджлісу.

Новина про відкладений вирок обрадувала Силу та жіночу частину роду. Натомість Бедар сумує через те, що Сила їде в Мардіну.

Під час нічних ігор Джеліля на заклад нагрянула поліція. Він проводить ніч у відділку. Бедар всю ніч його прочекала. Джеліль не хоче, щоб про ситуацію дізналася Сила і Бедар. Але врешті-решт він повертаєтьс додому і про все зізнається дружині. Вона його пилить.

Боран збирається поїхати в Стамбул і забрати дружину в Мідьят. Батько категорично проти.

Сила приходить на зустріч із підставним власником земель Садикою разом із виконавчим директором бех охорони. В певний час вона щось запідозрює і телефоном викликає охорону. Коли Вони вийшли з закладу на Силу напали. Вчасно прибуває охорона 

Категорія: Серії | Переглядів: 3302 | | Теги: 26 серия, сериал сыла, 1 августа | Рейтинг: 3.0/22
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: