Головна » 2013 » Липень » 26 » 22 серія (26.07.2013)
18:33
22 серія (26.07.2013)
Сила 22 серія

В Емре стріляють. Він помирає на руках у Сили. За кілером біжить охорона, але той сідає в машину і тікає. Джехану доповідає про успіх і що бачив там Борана. Сам Боран нічого не знає. Боран повертається додому і на докоори Джехана обіцяє навчити того, що таке честь і що таке безчестя. Емре везуть у швидкій з трьома кульовими пораненнями і внутрішньою кровотечею. Оскільки останнім біля Емре бачили Борана, на нього падають перші підозри. Сила повідомляє батька Емре, той теж приїжджає в лікарню.

Кенан починає допитувати охорону про інцидент. У розмові спливає ім'я Борана. Кенан починає докоряти Силі, що та спілкується з Боран. Кенан розчарований у Силі, він вважає, що та зрадила його довіру. Сила приїжджає додому до Борана. Її зустрічає Абай. Він проводить її до Борана. "Прошу скажи, що це не ти, ти ж не міг цього зробити". Сила розказує тому, що Борана можуть запідозрити. Боран серед ночі хапає Джехана, звинувачує його у жорстокості. Джехан морозиться. Джехана намагається захистити дядько.

Борана забирають в поліцію. Допитують. Сила дізнається, що боран посварився з Емре. Це на неї дуже вплинуло. Дядько повідомляє Фірузу радісну новину, що Ага виконав звичай. Преса виловила Силу і завалює запитаннями. Сила повністю спростовує причетність Борана до вбивства. Вона провідає чоловіка в ізоляторі.  Боран розказує, як бачився з Емре, та про розмова Джехана по телефону. Керсар докоряє Фірузу, що той не визволяє сина із в'язниці.

Дядько ловить Джехана, що той риється в кімнаті у Борана. Той відбріхується. Джехан приносить білизну Борану і адвоката. Той його виганяє і проклинає. Джехан типу образився. В будинку Борана проводять обшук. Знаходять пістолет. У Емре пошкоджений хребет. 

Сила призначає зустріч Джехану. Той замишляє щось лихе Він скоріш за все стане інвалідом. Абай повідомляє Борана про Джехана і Силу. Боран стривожений. Сила допитує Джехана. Той все спихує на Борана і натякає на його підступність.

Категорія: Серії | Переглядів: 3437 | | Теги: 22 серия, 26 июля, сериал сыла | Рейтинг: 3.2/25
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: