Головна » 2013 » Липень » 23 » 17 серія (23.07.2013)
18:29
17 серія (23.07.2013)
Сила 17 серія

Після пострілу в будинку починається паніка. Сила відпускає Борана з малим кілером. боран розмовляє з Махмутом (батьком малого). Той виправдовується, що його змусили. Ага не знає на кого сердитися - на його сина, на його бідність. на того, хто замовив чи на свою заможність? Емре через батька хоче повідомити поліцію про випадок. Проте це підслухав Азад і забороняє йому це робити. Боран допитує Махмута, хто замовник, той не каже. Боран забирає сина, щоб того не діставали. У Сили розкривається друге дихання до Борана.

Боран дзвонить Абаю, просить допомоги. Боран втрачає свідомість... Сила теж хвилюється і виїжджає до нього. Джехан телеіоном вичитує Махмута. Розмову чує його батько і докоряє Джехану. Джехан уперся в помсту. Батько каже, що Сила вагітна. Джехан робить батьку різні припущення, що, можливо, Боран -безсплідний, і не він батько дитини Сили. Борана відвозять в будинок до Ґізем і викликають приватного лікаря. Сила слізно молиться, аби Боран одужав.

На ранок Абай повідомляє, що Боран прийшов в себе, і нагадує Силі, що та обіцяла до нього приїхати. Але вона відмовляється. Батько розказує Джехану, що через нього постраждав Боран. Батько злий. Емір пішов у нову стамбульську школу і зразу ж знайшов собі подружку) Нарін пропонує батькам зайнятися сільським господарством. Тим часом Джеліль уже зазнався - працювати на землі він не хоче, хоче бути начальником в кабінеті.

Боран приходить в офіс. Приходить дядько і запитує, як справи. Боран запитує ще раз. Той нервується і не відповідає. Емре приносить Силі книги про звичаї різних родів, він стривожений. Сила досі нервується, як бачить фотографії Борана і Ґізем. Джехан збирається запустити плітку, що дитина Сили від коханця. За того можуть вбити. Про ці плітки дядько розказує Борану.

Сила помітила Борана під офісом. Вона йде до нього, хоче поговорити, дякує за порятунок. Той: "Ти мені не дякуй, Сило, я зробив це заради своєї дитини". Вона вражена. Далі вражає ТСН;)

Категорія: Серії | Переглядів: 3357 | | Теги: 23 июля, сериал сыла, 17 серия | Рейтинг: 2.9/13
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: