Головна » 2013 » Липень » 22 » 16 серія (22.07.2013)
18:34
16 серія (22.07.2013)
Сила 16 серія

Сила вийшла від гінеколога, їй погано. І тут Боран з Ґізем. Обоє розгублені і роз'їжджаються... Азад намагається впізнати Нарін. Йому дзвонить батько, шукає Силу. Сила зі сльозами гуляє в парку. Секретарка промовляється Нарін, що Сила в гінеколога на операції. Ґізем телефоном доповідає Абаю про тривожний стан Борана. Начальнику охорони всі дорікають за те, що він не знає, де Сила. Боран картає себе, що Сила з'являється у найнепідходящий момент. Поки Сила не повернулася додому батьки дуже перехвилювалися. І от вирішальний момент, Сила відтягує час, але аборт НЕ зробила. Проте вона хоче зробити аборт. Основні її аргументи - Боран хоче її вбити і гуляє з іншою. Філософію почуттів Борана і Сили намагаються зрозуміти Абай та Ґізем. Серія супроводжується думками, спогадами і монологами Борана і Сили.

Джеліль вважає, що оскільки Боран повертається додому, то рід знайшов когось бідняка. який за невеликі гроші готовий вбити Силу. Тим часом  Джехан готує малого для вбивства. Абаю вдається дозвонитися до Сили. Вони домовляються про зустріч.

Абай та Сила зустрілися. Боран дізнається, що Абай кудись поїхав і обманув його. Сила зізнається абаю, що була покохала Борана, проте, коли переїхала в Стамбул все змінилося. Сила толком не каже Абаю, чого вона так ображена на Борана. Сила в сльозах приходить до Емре. Боран починає допитувати Абая на рахунок його зникнення. Віз зізнаєтьсЯ, що снідав із Силою. Вони розмовляють на підвищених тонах.

Нарін переодяглася у старі речі, бо подумала, що Азаду те не сподобалося. Але Бедар переконала одягнутися по людськи.

Зінар зустрівся з Джелілем. Зінар тисне на того, він виконав свій обов'язок. Джеліль не здається: "Всі ви станете на коліна перед моєю дочкою! Тому що вона вагітна".

Керсар дзвонить Нарін і попереджає. що в Стамбул виїхав кіллер. Джехан дзвонить кіллеру і підганяє його. Вбити має син кілера, наче тому менше за це дадуть. Проте батько хотів би сам виконати замовлення. В останній момент Боран відмовляється їхати в Мрдіну. Він дізнався про кілера і каже Абаю, що робить все, щоб її врятувати. Тим часом Сила звільнила охорону (ту, з людиною Борана).

Нарін телефоном повідомляє Борану, що Сила вагітна. Той завмирає. Боран телефонує Силі, вона з Емре. Відповідає. Боран каже, щоб була обережною. Та - про зраду. Сила думає, що він погрожує. "Яка ж ти вперта. Усі твої біди саме від цього!". Боран накидається на Джехана, шукає кіллера. Джехан каже, що це Фіруз відправив кіллера. Джехан підганяє кілера. Замовником каже назвати Борана.

Малий отримав пістолет і настанови. Боран кудись мчить під 160 км/год. Малий вночі підбирається додому. Саме під'їжджає Боран, кудись біжить. Малий цілиться здалеку, в нього пітніють руки. З дому виходить Сила... з Емре. Малий стріляє, Боран закриває її собою. Купа охорони хтозна чим займається. Малому до скроні приставили пістолет. Борану теж. Боран просить не трогати малого... він ще дитина...

Категорія: Серії | Переглядів: 4024 | | Теги: сериал сыла, 16 серия, 22 июля | Рейтинг: 2.8/30
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: