Головна » 2013 » Липень » 19 » 15 серія (19.07.2013)
20:17
15 серія (19.07.2013)
Сила 15 серія

Сила, отримавши фотографії Борана з Ґізем (новою співробітницею) знову наважується на аборт. В той же час наказує детективу дізнатися все про цю жінку. Боран саме має діловий обід з жінкою. Та каже, що було корисно для його холдингу заручитися підтримкою холдингу Оздемір.

На нараді виходить кумедна ситуація: Нарін звонить Азаду по якихось Тим часом Сила шукає шляхи банкроства холдинга Ґенжо. Через це виникає сварка з Емре. Він грозиться звільненням. Всі сварки Сила знаходить Емре в порту. Вона хоче поговорити. Вона розказує, що враз подорослішала, а до цього була наївною дівчинкою. Сила його таки вмовила. Парочка вперше мило поговорила. Але вона не втратила нагоди сказати йому, що вони лише друзі. На запитання "Ти любиш Борана?" Сила відповіла "Я вагітна, Емре". той ледь у воду не впав.

Есма продовжує таємно спілкуватися з Джеханом. Джехан щось ворчить, що Боран все скоро побачить на своєму похороні. Есма приперлася до Сили в офіс. Вона її на щось вмовляє. Тим часом Джехан готує кілера для Сили. Есма пропонує Силі віддати половину, щоб не втратити усе. Дівчина не погодужється.

Сім'я Сили приїздить до неї на роботу. Джеміль тішиться, що володіння сили круче Ґенжо.

Силі скасовують запис до гінеколога через терміновий виклик того на пологи. Азад осваює комп'ютер і йому купили ноутбук Apple, аби той мав де працювати вдома. Борану повідомляють, що його батько тяжко хворий. Той повертається в Мідьят. В Стамбул прибув кілер Махмут. Батько просить Джехан не втручатися у справу Борана. Мати переконує Силу народжувати дитину, незважаючи на відсутність батька. Перед сном Сила порвала фотографію Борана. В свою чергу боран зім'яв фотографію Сили. Через кілька хвилин Сила зібрала пазл з обивків. Потім знову розкидала. І Боран думає...

На ранок Силі повідомляють, Що Боран від'їждає, а також інформацію про Ґізем. У жінки теж було складне особисте життя. Сила ворчить, що краще Боран би її убив, а так навіть на це не спромігся. Азад уже в піджачку, прилизаний, вислуховує компліменти від батька. Нарін на нього коситься. Нарін на нього зла, починає ревнувати. Сила відводить Нарін у бутік і укомплектвоує її одягом. Потім у перукарні тій роблять гарну зачіску. Вся така розкішна і в окулярах Нарін заявляється на роботу до Азада.

Цілий день Сила думає про дитину і під вечір опиняється у гінеколога. Бедар розказує Джелілю про вагітність Сили і про можливий аборт. Той вражений. Силу уже за півкроку до операційної, прощається з дитиною (Зайшаном називає). ... Силу виводять з лікарні, їй погано. Тут мимо проходив Боран з Ґізем. Вони її помітили...

Категорія: Серії | Переглядів: 4015 | | Теги: 19 июля, 15 серия, сериал сыла | Рейтинг: 2.3/39
Всього коментарів: 1
1 TANYA  
0
де відео?

Ім`я *:
Email *:
Код *: