Головна » 2013 » Липень » 18 » 14 серія (18.07.2013)
18:32
14 серія (18.07.2013)
Сила 14 серія

Боран від'їжджає з кимось на зустріч. Це помічає Джехан і каже своїм людям, щоб стрілянину в смагляву жінку, яку побачать біля Борана. Тим часом Нарін кудись зникла, Азад боїться, що та зробила найгірше - поїхала до брата. І вони таки зустрілися в парку. Вона просить його убити її, а Азада не чіпати. Дівчина пояснює, що пішла за своїм коханням, бо його сім'я тримала їх за рабів. Хоча рабом є він. Сила згадує момент одруження. Боран наводить на неї пістолет. "Твоя зрада була найболючішою". В цей момент Борану дзвонить Сила, починаючи переконувати того, що вона його не зраджувала, а повстала проти традицій. Далі Сила каже, щоб той повстав проти традицій, але це вже слухає Нарін. Боран віддав їй телефон, а сам відійшов. Пролунав постріл... З'являється Джехан. Боран наводить на нього пістолет. Джехан каже, щоб той не робив помилки, щоб не вбивав Нарін. Він прийшов його врятувати. Сам Боран цьому не вірить! Здається, Джехан хоче довіри від Брата.

Нарін дзвонить Силі. Нарешті всі знають, що Нарін жива. Сила з охороною виїжджає на зустріч. Боран відпускає Нарін, бо всьому виною - Сила. Але Нарін каже, що Сила втекла не від нього, а від неволі. Наостанок Нарін просить пробачення, проте той не вибачає. Боран сідає в машину і від'їжджає. Саме з'явилася Сила і вони зустрілися поглядами, але нічого не трапилося.

Коли Нарін повернулася, Азад дає їй ляпаса. Він вважає. що вона його покинула. Але потім вони миряться. Боран, повернувшись, розказує про все Абаю. Абай робить другу спробу поїхати додому по тій же причині. Боран просить його залишитися, натомість Абай просить поговорити з Силою і порозумітися. Але Боран - проти. Зрештою Абай таки залишився, щоб докопатися до істини.

Силу знудило. Вона розмовляє зі своїм (плоским) животиком. Це чує мати. Бедар розмовляє з нею про це. Доня не знає, що з цим робити. Мати наполягає, що треба повідомити про це борана. Сила ще хоче подумати. Сила їде на роботу з Азадом. Вона починає його навчати і вводити в курс справ.

Джехан дзвонить Есмі щодо судового позову. Вони довомилися про зустріч. Джехан їй пропонує певну взаємовигідну угоду - заволодіти холдингом "Оздемір". Після цього Есма стала віддалятися від Борхана. Тим часом найнята нова керівниця холдингу уже встигла посваритися з Джеханом через його неповагу до жінок. А той уже захворів зірковістю. Дядько Кенан каже Силі, що за Бораном встановлене професійне стеження.

Нарін намагається поговорити телефоном з матінкою, вона благає її пробачити. Вони плачуть, Керсар розчулена і каже, щоб доця двзонила.

Сила розмовляє з матір'ю про дитину. Сила не хоче народжувати. До Сили додому приїжджає Кенан. В сімейному колі вони дивляться фотографії Мардіни. Про це все повідомляють Борану, а також про те, що Сила не зовсім здорова.

І ви не уявляєте, що надумала Сила! Вона планує підкорити Мардіну, стати сильнішою роду Генжо і скасувати дикі звичаї. Перед сном Сила отримує від Кенана диск із останньою розмовою Борана з Абаєм. Сила дивиться відео зі сльозами. Сила вагається, чи робити аборт - той скасовує. то знову відновлює запис до гінеколога.

Категорія: Серії | Переглядів: 3342 | | Теги: 14 серия, 18 июля, сериал сыла | Рейтинг: 3.2/17
Всього коментарів: 1
1 Мартин  
0
Де можна ознайомитися з повним сюжетом серіалу? Дякую!

Ім`я *:
Email *:
Код *: